Ontdek ons concept

Bent u op zoek naar een ontspannende, gezellige en relaxerende 3 uur durende verwennerij, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons aanbod zet gezelligheid, genieten en samenhorigheid bovenaan onze lijst. Zoekt u een ideaal relaxmoment en een gezellig samenzijn onder vrienden, voor een girlsnight of vrijgezellenavond, als verjaardagsverrassing of gewoon als koppel, dan is dit concept dé aangewezen beleving.

Om onze ruimte gezellig en sfeervol te maken plaatsen we de massagetafels in waaiervorm en hebben we een knus keuvelhoekje ingericht. Bij een aangename temperatuur en aangepaste muziek op de achtergrond, bieden we u in groep een ontspannende massage van 60 minuten, gekoppeld aan een "genietersmoment" met een glaasje bubbels met hapjes of tapa's (afhankelijk van uw keuze) in onze gezellige zithoek.

Onze massagetafels

Op een moment naar uw keuze organiseren we deze 3 uur durende "Amatas" happening. We willen u verwennen met een totaal aanbod. De badjassen, handdoeken, haardrogers, doucheproducten,... zijn aanwezig. De enige bagage die u moet meebrengen is een zonnig humeur, een plezierige lach en een open mind. Wij zorgen voor een stressloos relaxmoment.

Alle toebehoren zijn aanwezig